Sommer træning 2015

Træning i Sommersæsonen. April - Oktober

Alt træning foregår som udgangspunkt med start og slut fra klublokalet i Teglgårdsparken.

Mødetid på alle træningsdage:
Mød op i god tid, senest 5 min før afgang. Vi starter altid med information om dagens træning.

kl. 17.00 - 18.30
     Fra klubben for alle MCCere. Træningen er lederstyret.

Der startes hver gang med opvarmning i "8-tallet".

Der køres herefter intervaller på 3 forskellige lokationer.
                              -Hindgavlhalvøen
                              -Ø-kvarteret
                              -I
dustrikvarteret.

Der kan afviges fra stederne - eksempelvis ved specielle vindforhold.
                        Der bliver lagt skema ud så i kan se hvornår vi kører i de enkelte områder

Med mindre andet er meldt ud, er der samling igen ved klubben kl. 18.30

Onsdag                 Træningen er ikke lederstyret!

kl. 16.00                 Til og med U15. Distance af træning aftales individuelt.
                              - man forventes at kunne klare sig selv!

kl. 17.30               Fra og med U17. Distance af træning aftales individuelt.
                              - man forventes at kunne klare sig selv!

kl. 17.00          Fra klubben for alle MCCere. Træningen er lederstyret.
                       Der køres ofte på torsdagruten: Der samles op på toppen ved Båring.
                       De yngste kører fra ved Cykelrute 6 mod Middelfart til klubben.
                       De øvrige genoptager træningen fra p-plads ved motorvejstilkørsel mod Odense.
                          Intervallerne slutter ved Middelfart byskiltet!!
                       Der rulles via Marinaen til klubben hvor der evalueres.

Weekendtræning:
For dem som ikke er ude og køre cykelløb.

Lørdag
kl. 10.00             Træningen er ikke lederstyret. Her aftales selv imellem rytterne.

Søndag
                        - man forventes at kunne klare sig selv!

Du kan se vores træningskabeloner her.