Børn & unge

Har du gode ben for cykling og brænder du for cykelsport?

Bliv medlem i Middelfart Cykel Club og lån en racer for at afprøve, om landevejscykling er noget for dig. Læs mere under Lånecykel
 om vilkårene for lån af en flot racercykel i MCC.

Cykelløb

Vedrørende U11 og U13 klasserne

Det er vedtaget at "nye" og ryttere der ikke har haft licens tidligere i U11 og U13 klasseren kan køre 5 licensløb på prøve uden beregning. Udover startgebyr!!

Så har du lyst til, at komme ud og køre cykelløb - ja, så har du mulighed for at deltage i 5 licensløb uden at skal indløse licens. (Cykellicens for et år koster kr. 575,- og lejechip 200,-)

Løbstilmelding foregår på den sædvanlige måde via DCU, og når rytteren kommer ud til løbet, går man til indskrivningen, får udleveret et lånenummer og en lånechip, og så er det bare op på cyklen og køre.

Det hele er som sagt omkostningsfrit, udover staretgebyret!!

På denne måde kan den "nye" og uprøvede rytter prøve Cykelløbets glæder i 5 løb. Vi håber på denne måde at få endnu flere i gang med cykling.