Klubinfo

Læs vores velkomst brochure HER

Klubben er dopingfri: Læs mere her

Klasseinddeling

B&U-rytterne deles op i klasser efter fødselsår: U11, U13, U15 og U17. Det betyder, at man er U11 rytter til og med det år, hvor man fylder 10 år. Man er U13 rytter til og med det år, hvor man fylder 12 år osv.

For Senior/Junior-rytterne er klasseinddelingen en blanding af styrke og alder.
  • De aldersinddelte klasser er Junior (U19), H40, H50, H60.
  • De øvrige klasser A, B, C og D er inddelt efter styrke. Man starter i C eller D-klassen og ender i A-klassen, når man har indkørt point nok.

MCCs Aktiviteter

Under Kalender kan du se MCCs Aktiviteter:

1) Info om ugentlige aktiviteter generelt:

2) Info om Mandage kl. 19.00 - 21.00 - Klubaften i klubhuset Teglgårdsparken 100 - 5500 Middelfart (se menuen)

3) Info om Træning (se menuen)

4) Du kan se alle vores aktiviteter under kalender og de førstkommende under agenda:

Bestyrelsesmøder, Generalforsamling, Fælles morgenmad til løb, træningssamlinger, klubfester og andre særlige aktiviteter.

Tilskud

Tilskud til løb øst for Storebælt:

MCC giver kr. 300 i tilskud for en billet t/r. Bilen skal for så vidt muligt forsøges fyldt med MCC-ryttere.

Kørsel til DCU regionsmøde: kr. 1,50 pr. km.

Se MCCs 3 videoer